Jawatankuasa Persatuan Pentadbir dan Exco PPUiTM mengucapkan Selamat menghadapi peperiksaan kepada semua anak-anak Ahli terutamanya yang akan  menduduki Peperiksaan PMR, Diploma & Asasi  dan lain-lain.  Semoga Kejayaan mengiringi mereka..

Kepada para ayah dan ibu, doa anda kepada anak-anak adalah segala-galanya, bukan doa para Ustaz tertentu atau Imam-iamam sahaja tetapi doa ayah dan ibu adalah yg paling mujarab sebab anak mereka adalah zuriat mereka.

Munajatlah sebanyak mungkin di tegah malam sebelum fajar, mulakan dengan qiamullail, doalah atas tikar sejadah dgn mohon istighfar dan taubat dan iringkan dgn rintihan dan munajat utk anak-anak tercinta mohon moga mereka berjaya dalam peperiksaan dan moahon supaya berkekalan dengan akhlak Islam dan ibadah yang berpanjangan .

Ingatlah kejayaan dunia wajar disambungkan dengan kejayaan di hari akhirat nanti. Selamat berdoa kpd Allah swt untuk anak masing, mohon anak-anak kekal dalam solat dan jaga ibadah ! Moga segalanya dipermudahkan oleh Allah swt. Amin.

Laman web rasmi PPUiTM
http://ppuitm.uitm.edu.my/
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/PPUiTM
TWITTER
http://twitter.com/#!/ppuitm
BLOG

http://ppuitmsa.blogspot.com/
INSTAGRAM
http://instagram.com/ppuitm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selamat Hari Lahir

birthday_cake
SELAMAT HARI LAHIR
  • ABDUL HALIM MOHD
  • AHAMAD ZUBER BIN MOHAMED

Selamat Bersara

KALENDAR AKTIVITI

Archives

Categories

VISITORS COUNTER

  • 74897Total visitors:
  • 76Visitors today:
  • 369Visitors last week:
  • 0Visitors currently online: