1.            LATAR BELAKANG

1.1         Objektif Soal Selidik

Persatuan Pentadbir UiTM (PPUiTM) adalah sebuah persatuan sosial yang didaftarkan pada 1991 dengan nombor pendaftaran 4892/91 Selangor.  Kajian ini adalah untuk mendapatkan maklumbalas daripada ahli-ahli PPUiTM supaya dindakan penambahbaikan dapat dilaksanakan.
Objektif soal selidik ini dijalankan adalah untuk pengurusan PPUiTM melaksanakan penambahbaikan dalam mengurus dan mengendalikan pelbagai program untuk PPUiTM mencapai objektifnya.

1.2         Kepentingan Soal Selidik
Kini PPUiTM telah berusia 21 tahun dan telah melalui pelbagai cabaran dan turun naik dalam melaksanakan aktiviti untuk mencapai objektifnya.
Walau bagaimanapun, ketika PPUiTM berusaha untuk bergiat cergas mencapai objektifnya dan semakin mendapat kepercayaan beberapa pihak penting seperti menyandang jawatan Presiden MASTI (Majlis Persatuan Pegawai Tadbir & Ikhtisas IPTA) namun amat dirasakan sambutan ahli-ahli kian dingin.

1.3         Tarikh Soal Selidik
Soal selidik telah mula diedarkan kepada 300 ahli PPUiTM mulai         27 Disember 2012 beserta edaran Diari PPUiTM tahun 2013.

Read More : http://www.slideshare.net/persatuanpentadbiruitm/analisis-soal-selidik-transformasi-persatuan-pentadbir-uitm

Laman web rasmi PPUiTM
http://ppuitm.uitm.edu.my/
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/PPUiTM
TWITTER
http://twitter.com/#!/ppuitm
BLOG

http://ppuitmsa.blogspot.com/
INSTAGRAM
http://instagram.com/ppuitm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selamat Hari Lahir

birthday_cake
SELAMAT HARI LAHIR
  • INTAN BAIZAH BINTI ABD. AZIZ
  • NORHASNIDA BINTI MOHAMAD

Selamat Bersara

KALENDAR AKTIVITI

Archives

Categories

VISITORS COUNTER

  • 66221Total visitors:
  • 15Visitors today:
  • 329Visitors last week:
  • 0Visitors currently online: