Pada 22 September 2012 (Sabtu) yang lalu, satu Program Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR)– TAUTAN KASIH anjuran Persatuan Pentadbir UiTM, Shah Alam telah diadakan di Rumah Penyayang Bestari (Anak Yatim/Miskin), Kg. Sg. Buaya, Banting, Selangor DE.
Program ini akan turut disertai oleh kumpulan CSR Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM,Shah Alam, Kelab Kebajikan Bendahari dan beberapa kumpulan NGO – WAK JAWA CAFE (WJC Bikers Club),Mahasiswa PERKASA Selangor, serta disokong oleh Karangkraf ,Kenny Rogers Sdn Bhd, AGhaffur’s Murtabak Enterprise, TV3.

Program bermula dengan para perserta dari PPUiTM , CSR PTAR  berkumpul di hentian bas Kolej Seroja Kemudian bas dan van yang membawa peserta bergerak ke Petronas,Kampung Medan, Telok Panglima Garang dimana disana telah menunggu segrombolan mat motor dari WAK JAWA CAFE,WJC Bikers Club serta sekumpulan polis trafik bagi mengiring perserta CSR PPUiTM ke  Rumah Penyayang Bestari di Kg. Sg. Buaya, Banting

Sepanjang perjalanan kami di iringi puluhan motor dari WAK JAWA CAFE,WJC Bikers Club serta lalu-lintas dikawal oleh sekumpulan polis trafik yang bergilir mengawal disetiap persimpangan jalan.Diucapkan terima kasih kepada mereka semua bagi membantu memudahkan perjalanan program ini.

Laman web rasmi PPUiTM
http://ppuitm.uitm.edu.my/
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/PPUiTM
TWITTER
http://twitter.com/#!/ppuitm
BLOG

http://ppuitmsa.blogspot.com/
INSTAGRAM
http://instagram.com/ppuitm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selamat Hari Lahir

birthday_cake
SELAMAT HARI LAHIR
  • INTAN BAIZAH BINTI ABD. AZIZ
  • NORHASNIDA BINTI MOHAMAD

Selamat Bersara

KALENDAR AKTIVITI

Archives

Categories

VISITORS COUNTER

  • 66220Total visitors:
  • 14Visitors today:
  • 328Visitors last week:
  • 0Visitors currently online: